Airforce

 

De stoerste winterjassen voor meisjes, jongens, mannen en vrouwen, dat zijn de jassen van Airforce. Al zolang ze bestaan is Airforce gespecialiseerd in jassen. Dat is hun passie: stoere jassen voor iedereen, van jong tot oud. Die passie zie je terug in de hoge kwaliteit van de winterjassen. Deze passie deelt Coats Leermode volledig

Kwaliteit

Een winterjas kopen is iets bijzonders. Meer dan bij andere kledingstukken let je bij een winterjas op de kwaliteit. In de donkere en koude winterperiode wil je een jas die lekker zit en heerlijk warm is. De Airforce winterjassen zijn gevoerd met de allerbeste stoffen die ervoor zorgen dat jij het niet koud hoeft te hebben deze winter.

Zo’n lekkere jas zul je natuurlijk vaak dragen. Het is belangrijk dat een winterjas er goed uitziet en past bij jouw eigen stijl. Daarom is er in de grote collecte van Airforce winter jassen voor elk wat wils. De jassen zijn stoer en eigentijds. We hebben winterjassen met echt bont en winterjassen in de coolste kleuren. Daar kom jij de winter mee door!

Webshop

De webshop van  CoatsLeermode maakt het nog makkelijker om een stoere winterjas te kopen. Als je jouw favoriete jas bestelt op de webshop heb je ‘m al binnen een paar dagen in huis. Je kunt er dan meteen mee naar buiten! Zo leuk is online winkelen. Natuurlijk kun je ook gewoon even langskomen in onze winkels in Den Haag en Rotterdam, daar kun je al onze winterjassen nog eens rustig bekijken.

Airforce jassen
Airforce a brand to remember . De jas die je deze winter moet hebben .Opgericht als voornamelijk jassenmerk, met een sterke zomer- en winterjassen collectie. Door de jaren heen werd de collectie gecompleteerd met steeds meer artikelen. Tegenwoordig wordt een totale collectie gemaakt die nog steeds bestaat uit jassen, maar daarbij toegevoegd jeans, combat broeken, rokken, t-shirts, polo’s, vesten en accessoires. De collectie bevat army en fashion invloeden en kenmerkt zich door een stoer karakter met prints en badges. De kleuren zijn vaak rustig en iedere collectie bevat zwart-, grijs- en wit-tinten. Accentkleuren worden ieder seizoen bepaald.

Airforce jassen met bont
Winterjassen met bont geven een jas meer allure. Zo zijn de Airforce jassen in onze collectie afgezet met bont. Dit zorgt voor een heerlijke warmte tijdens de koudere dagen van het jaar.

Airforce

Op zoek naar Airforce jassen? Bij coatsleermode.nl vind je altijd een grote collectie. Deze koop je gemakkelijk en snel online.

Bij Coats Leermode vind je de grootste collectie Airforce jassen in Den Haag en Rotterdam.

Airforce dames
Bij Coats Leermode vind je in verschillende kleuren en modellen Air force jassen voor dames.

Airforce heren
Bij Coats Leermode vind je in verschillende kleuren en modellen Air force jassen voor heren.

 

Share this post