i

Alpha Industries de originele bomber

Modebladen en -blogs staan tegenwoordig vol met de bomber jacks van Alpha Industries. De klassieker is weer helemaal terug van (eigenlijk nooit) weggeweest. De bomber is helemaal on trend op dit moment. Alpha Industries is dan het merk dat je moet hebben. Het is als sinds 1959 de exclusieve leverancier van het Amerikaanse leger, de marine en de luchtmacht. Dat betekent ook dat de items van dit merk zich staande weten te houden onder extreme omstandigheden. Niet dat jij  in een open vliegtuig gaat zitten, maar het is toch leuk om te weten als je een item van dit military brand draagt. Bovendien hebben de jacks die authentieke look die je nergens anders terugvindt.

De originele bomber van  Alpha Industries met de oranje binnenkant en de Remove Before Flight

Coats Leermode volg de trends op de voet dus hebben wij ook dit zomer seizoen Alpha Industries in onze collectie

Kwaliteit 

Coats Leermode hecht erg veel waarde aan kwaliteit, daarom verkopen wij alleen merken die het zelfde nastreven kwa kwaliteitsnorm .       De collectie en kwaliteit van Alpha Industries sluit daarom perfect bij Coats Leermode aan.

De webshop van  CoatsLeermode maakt het nog makkelijker om een Alpha Industries item te kopen. Als je jouw favoriete item bestelt op de webshop heb je ‘m al binnen een paar dagen in huis. Je kunt er dan meteen mee naar buiten! Zo leuk is online winkelen. Natuurlijk kun je ook gewoon even langskomen in onze winkels in Den Haag en Rotterdam, daar kun je al onze items nog eens rustig bekijken.

Alpha Industries
Met de street en outdoor wear van Alpha Industries maak je echt een statement. Stoer en casual, maar vooral ook kwaliteitsbewust, met oog voor functioneel Amerikaans design. Dit is een streetsmart look die zich onmiskenbaar op een hoger niveau bevindt. Alpha Industries kan je online kopen bij  CoatsLeermode. En natuurlijk zorgen wij ook voor de laagste prijsgarantie. Je wilt toch zeker weten dat je niet
te veel betaald voor je fashion. Het Amerikaanste merk begon gewoon te produceren voor het Amerikaanse leger en is nu uitgegroeid tot een gevestigd merk in de fashion industrie. Maar aan de goede kwaliteit kan je nog steeds zien, waar zij ooit zij begonnen. Alpha Industrie koop je natuurlijk online bij CoatsLeermode, voor de meeste keus en de beste service !

Alpha Industries

Op zoek naar Airforce item? Bij coatsleermode.nl vind je altijd een grote collectie. Deze koop je gemakkelijk en snel online.

Bij Coats Leermode vind je de grootste collectie Alpha Industries items in Den Haag en Rotterdam.

Alpha Industries dames
Bij Coats Leermode vind je in verschillende kleuren en modellen Air force items voor dames.

Alpha Industries heren
Bij Coats Leermode vind je in verschillende kleuren en modellen Air force items

 

Share this post