Antony Morato

Antony Morato is een internationaal merk voor heren. Een van de meest snel groeiende en modebewuste mannenlabels. Het merk heeft diverse collecties geïnspireerd op de Italiaanse cultuur en stijl. Antony Morato staat bekend om zijn uitgesproken mannelijke benadering van mooi getailleerde kleding. Het merk verkoopt een brede collectie van broeken, vesten, shirts en jassen voor heren op coatsleermode.nl.

Antony Morato is in 2007 opgericht door drie broers uit Italië. De collecties van Antony Morato zijn trendgericht, met een sportieve maar stijlvolle uitstraling. Dit, in combinatie met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, maakt het merk aantrekkelijk voor de modebewuste man.

Voor de mooiste designer sneakers hoef je niet verder te zoeken van Antony Morato. Al jaren steekt dit merk met kop en schouders uit boven de concurrentie. Of het nou gaat om trendy design, soepele leren, de mooiste suedes of duurzame constructie… Antony Morato stelt nooit teleur. En de nieuwe 2015 collectie staat nu bij ons in de winkel. Diverse maten van 39 tot en met 45.

Kom kijken en voelen hoe een echte schoen er uit hoort te zien. Wacht niet te lang, want deze schoenen vliegen de winkel uit !

Share this post